30 Eylül 2010

PASTA KEKİNDEN TATLI

çok pratik çokda lezzetli bir pasta tadını yiyenler acıbademe benzetiyorlar herzaman buzlukta bulundurduğum pasta tabanından ani misafire hazırlıyabiliceğim bir pasta
MALZEMELER:
Hazır pasta tabanı sade(tek kat)
2 adet yumurta
1 çay bardağı sıvıyağ
1 su bardağı hindistan cevizi
1 su bardağı fındık(kıyılmış fındık)
1 su bardağından 1 parmak eksik tozşeker
HAZIRLANIŞI:
Şeker ve yumurtayı mikserle iyice çırp diğer malzemeleri ekle çırpmaya devam et iyice karıştıktan sonra pasta tabanının tek katına (kekin iç yüzüne)bu malzemeyi dök önceden ısıtılmış 200derece fırında sadece üst kısmı pişicek şekilde pişir dilimliyerek servis yap

1 yorum:

Adsız dedi ki...

çok basit